Tribute Festival Brunssum | day 3 | 27-05-2018

Geplaatst op
DSC_2995

Op dag 3 van het Tribute Festival Brunssum gaan ook weer alle remmen los. Vandaag is de beurt aan o.a. the Scientists, een Coldplay tribute die er zeker mag zijn. Het aanwezige publiek ontvangt deze band dan ook met open armen. En een regenbui kan daar geen verandering in aanbrengen. Al zeker niet als de zanger en de gitarist gezellig in de regen bij het publiek gaan staan. Echt Top mannen, een geweldig!!!!! optreden.
Als afsluiter van dit 3 daags festival heeft de organisatie niemand minder dan “the greatest U2 tribute in the world” laten aantreden. Deze mannen uit Los Angeles hebben hoge noten met deze slogan, maar ze maken het wel waar!!!! Wat een gave band is L.A.Vation!!! Hun setlist gaat dwars door het repertoire van U2 heen, en dan wel op zo’n hoog niveau dat je je ergens midden in een U2 arena concert waant.
De organisatie van het Schutterspark Tribute Festival mag dan ook trots zijn op wat ze de afgelopen dagen voor geweldige bands hebben weten te boeken. Op naar editie 2019 wat mij betreft.

L.A.Vation

the Scientists