the DEAD DAISIES | Live@de Bosuil Weert | 27.11.2018

Geplaatst op
DSC_4680

Na even getwijfeld te hebben of ik deze review wel wilde doen, gezien de zeer strikte & beperkte policy rondom foto’s tijdens deze gig, heb ik toch besloten deze te posten. De foto’s van de live show zijn dan wel met de telefoon camera gemaakt, maar ik wilde deze niet onthouden aan jullie.
Dit gezegd hebbende.
Toen ik rond 18.15u aankwam bij de Bosuil en na een persoonlijke begroeting van de band, de unplugged Daisyland pre-show set mocht aanschouwen, bleek voor mij nogmaals wat de kracht van dit gezelschap is. Buiten het hoge muzikale niveau van de heren, nemen ze in deze ontspannen setting de tijd om relaxte sfeer te creëren en met hun fans te grappen en grollen. Geen zeik, doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Na een half uur genieten van unplugged uitvoeringen van nummers als Let it be, Dead and Gone, Maggie May passeren de revue en om de beurt wordt er met uitzondering van Doug de leadzang gedaan.  Gewoon top entertaiment!!! En na de set van ongeveer 30 minuten, lekker rustig handtekeningen uitdelen en op de foto gaan met de fans.
Rond 20uur betrad voorprogramma Voodoo Vegas het podium. Not my kind of band en ik was dan ook blij toen the Daisies om 21uur het hoofdpodium in beslag namen en begonnen te knallen met songs als Midnight Moses, Evil, You And I, Rise Up, Make Some Noise etc etc. De lijst met te gekke live nummers word alsmaar groter en groter. Het mooie aan deze band is dat ze telkens weer plezier hebben in wat ze doen. En dat werkt natuurlijk door op het aanwezige publiek. Al met al hebben de mannen een kleine 2 uur gespeeld (inclusief een 3tal unplugged nummers). Not bad for some crazy rock and rollers. De mensen kregen zeer zeker een beest van een show voorgeschoteld. Dus ik zou zeggen, als je in de gelegenheid bent om dit orkest live te gaan bekijken, zeer zeker doen!!!